Úti cél: Döbröce

Utazás: különbusszal

Résztvevők: 19 tanuló + 2 felnőtt

A kirándulást Némethné Tóth Mónika (DÖK patronáló tanár) szervezte, és Dömötör Timea (volt DÖK-elnök) segített a megvalósításban. A helyszínt a falu polgármestere, Gulyás András (volt Kisfaludy-s diák) bocsátotta rendelkezésünkre.

A nap első részében kis kirándulást tettek a faluban, ezt ismerkedés, csapatépítő játékokok követték,  ebéd után pedig a DÖK-SZMSZ-t aktualizálták, összegyűjtötték az intézmény erősségeit és gyengeségeit, javaslatokat tettek, ötleteket adtak az iskola népszerűsítéséhez, a beiskolázási programhoz.

A vidám hangulat ellenére nagyon komolyan vették a feladatokat, aktívak voltak, kreatívak. A DÖK-tagok átérezték, hogy az osztály képviselete felelősségteljes, megtisztelő feladat. Nagyon pozitívan nyilatkoztak a programról, hasznosnak találták, élvezték a közös gondolkodást és beszélgetést.

Bízunk benne, hogy sikerült elindítani egy olyan folyamatot, amelyben a diákok aktív partnerekként vesznek részt az iskola életét befolyásoló döntésekben, és hatékonyabban tudunk együttműködni mindenki megelégedésére.

A programról beszámol a Zóna TV a 2021.09.29-i adásban.